fredag den 13. juni 2008

Kaløvig onsdagstur d.6/5-08,



Der er noget der heder kaløkajaknet,det er et netverk af kajakroere der savnede nogen at sejle med,det gør de ikke mere. Hver onsdag aften er fælleskajak aften.
Jeg var med den første aften.Vi var 8 i alderen fra 15-62 år,jeg var ved ugelbølle-strand kl.18,00 vi skulde sejle ca. kl.18,30, kort efter ankomsten var svorger Bent fra Koling den næste, der efter kom folk hurtigt efter hinanden 8,ialt.
Vi satte ud med kurs kaløslotsroin, efter en begivenhedsløs, men dejlig tur landede vi lige under roinen, hvor der blev sludret om mangt og meget og nyt en øl ell.sodavand,sejlasen hjem synes jeg var lidt for spret,da der var blevet for langt mellem de foreste og os der var sidst,men så stoppede Niels og ventede så vi blev samlet,næsten,set i bakspejlet var vi ikke gode nok til at få alle med,især blev Julie ladt for meget allene, hun havde lige været syg så kræfterne slap op, det var kun hendes far der blev og opmundrede,vi burte alle have holt hendes tempo på hjemturen.Ellers en fin tur med dejlige menesker,som jeg gerne sejler med igen
Sol-stille-ro-aften. 9,5 km.

Ingen kommentarer: