lørdag den 14. juni 2008

Fra Alrø til Hjernø og runt d.31/5

Fra Alrø dampskibs bro, tog Bent, Else, Lene, og jeg selv på tur runt om Hjernø,vi sejlede til det nordvestlige hjørne af Hjernø og holt så en lille drikke og tisse pause. Så videre mod Hjernøhavn,kort før havnen holt vi tilbage for færgen fra Snaptun, da den var i havn gik det videre ind i havnen, en idylerisk lille havn, Hjernø kro var til salg, sikkert dyr. Turen fortsatte runt om pynten til havsiden af øen,efter en tid kom vi til Kong Hjernøes skibssætning, det er mange år siden han er begravet der, det var nu fordi vi var sultne vi gik i land,Else havde lavet frokost, så den nød vi der i solskin og fugle fløjt, mens vi var der kom 7-8 kajaker forbi, vi sejlede forbi dem lidt tidligere, da hålt de pause.
Efter maden og lidt solbaden sejlede vi langs den skønne natur, så en harre og en lav klint der var gennem hullet af svaler, nordenden af øen er meget lavvandet, så efter en tid med farre for grundstødning sejlede vi ret mod Alrø, pludselig stak Bent af så skummet stod om boven, da vi kom i land og forhøte os fik vi grunden, han havde simpelt så ondt der hvor man sidder når man sejler kajak at han måtte op at stå.
Lidt senere sejlede vi i lavt vand mod danpskibs broen, det sidste stykke var der kapsejlas, Lene og Bent ville begge først i land, Bent vant men snød lidt ved at sejle under broen.

Skøn tur hygge, dejlig natur 12,8, km.

Ingen kommentarer: