fredag den 10. oktober 2008

Tuer med Niels fra Husodde d.9/10-08

Jeg hentede Niels til den sidste Fællestur, i Horsensfjord Havkejaknet i år, men ikke til den sidste kajaktur i Horsensfjord, eller andre skønne steder i år.
Vi kørte til Husodde, vi sejlede ud af fjorden med vinden i ryggen, Niels sagde at vinden ville løje af til 3-5 s/m. ved 5,00 tiden, den var ikke faldne på turen ud, så der var et par sjove surf. Det gik nemt ud langs skoven, med den vind,så vi sejlede til venstre for enden af Brakøer skoven, så vi kom i læ af den,vi sad og spiste kiks og drak lidt vand.

Mens, vi nød den smukke aften,
kom der en isfugl ud fra skoven og satte sig på et bundgarn, som sædvanlig var jeg for langsom,med kameraet, så jeg kommer til at nøjes med at huske den smukke fugl, som den sad der på garnet i aftensolen.
Da vi sejlede igen stod solen lavt over vandet, der var utroligt smukt, det er nu specielt at se, i dette tilfælde Niels der næsten midt i solen, en ensom kajakmand.



Der er ikke nogen tid naturen viser hele sin palet af farver, som her om efteråret, den bliver støre og støre, jo tættere på vinteren vi kommer.
Tak for godt selvskab Niels, det gør vi mange gange mere i år.

Smuk natur, dejligt vejr, Super selskab, men modvinden Niels tja, kneb det ikke lidt at følge den "gamle"?
6,9 km. skøn tur.
Har så til nu sejlet 300 km. i år.

2 kommentarer:

Nichof sagde ...

Hej Bent.
Jeg ka' godt nok ikke finde linket til dit galleri.
Hvor gemmer du det?

Mvh
Niels

Bent. sagde ...

Hej Niels, har lige sat det i specielle links.
MVH Bent.
ps. Tak for turen.