søndag den 19. oktober 2008

Eftermiddagstur på skanderborg sø. 19/10-08.

Vejret var godt, så jeg inviterede til søen rundt, på vores kajaknet.
Men Niels ville hellere ud at sejle med Jane, hun havde fået ny våddragt den skulle prøves, det ku jeg jo godt forstå, da Jane ikke havde sejlet længe , skulde turen ikke være så lang. Lene ville også gerne med, så aftalen blev, vi kørte til Skanderborg sø,til en hyggelig eftermiddags tur, det blev det også, men uden Lene, hun har problemer med en skulder, den drillede så meget at hun opgav.

Jeg mødtes med Jane og Niels kl. 14,30 på P. pladsen ved Vandrehjemmet, da Niels havde fået Jane i det nye tøj,"det var lidt stramt",sejlede vi med land på højre hånd, ned til og under jernbanebroen, ind på den lille sø Sankt Helene,hvor vi sejlede med land på venstre hånd, til motorvejs tundlen, som vi lige skulle under, men vi stak bare lige næsen ud på den anden side, så Jane kunne se hvor Tåning å løber ud af søen.

Vi vendte til bage til Sankt Helene, vi holdt stadig land på venstre hånd og efter en kort sejlas, gik vi i land, hvor der både var sandstrand og borde at sidde ved, så der var dømt pause,
vi spiste lidt bananer og sjokolade,vi fik også noget at drikke, "Niels var løbet tør sagde han", det skal jo til for at holde til strabadserne.
Der var næsten ingen fugle denne gang, lidt Ænder og en enkelt Lappedykker efternøler, men der var mange kajakroere og andre bådfolk på søen, det var og så skønt vejr, selv om der var overskyet.
Da vi kom til bage til bilerne, måtte vi lige side og vendte til nogle af søens folk, havde trukket deres både på land, vendte tiden brugte Niels til at øve sig i hoftevrik fra kajakspids, ja øvelse gør mester Niels.
Da vi kom i land og havde læsset alt grejet, kom Niels med øl og sodavand,så vi sad på bommen og blev enige om at vi hellere måtte sejle igen på onsdag, det er den dag med mindst vind.
Skøn tur. lidt vind, lidt skyer, jeg savnede Lene lidt, hun må med neste gang, så vi alle kommer på vandet, det syntes Jane også, tja?. Tak for super selskab i to, det kan man nu ikke få for meget af.
Det blev til 6,0 km.

Ingen kommentarer: