onsdag den 23. juli 2008

Fra vest til øst . d. 20/7-08

Søndag morgen kørte vi til vest kysten, nærmere betegnet Søndervig. vi ville se sand kunst, skulturer i sand, lavet af kunstnere fra hele verden, der var dyr og mennesker, og moderne skulture, der var blandt andet den krokodille som ses på billedet.
Vi ville til grænsen, hvis min ryg ellers var nogenlunde. Der var jo strandet et par unge mennesker, ved Hvide-sande, de var på vej Danmark rundt, vejret ville det ikke, så de ville i stedet til Kollund, de ville tage turen omvendt og sejle mod Fyn, det Fynske øhav og rundt Sjælland, de manglede køre-lejlighed.

Så da vi havde set det vi ville, og ryggen var ok, sms,sede Lene til Mariane og Bjarke!vil i med til Kollund, så køre vi om et par timer,det ville de gerne, de var stadig uden køre-lejlighed
Lene og jeg fandt et sted at spise, der efter kørte vi til Hvide-sande.
Vi fandt de to, de knoklede som et par heste, med at slæbe alt grej og kajakker til farbar vej, der er' meget når det skal bæres op over klitterne.
Kajakkerne kom på taget, og så blev kursen sat mod Kollund, det blev nogle meget hyggelige timer i selskab med de to eventyrere.
Turen sluttede med en hyggelig middag, i en skønt beligende familie drevet kro, vi sad så vi havde udsigt over Kollund fjord. Humøret var jo ikke det bedste, hos de unge, men det steg nogle grader, ved at sidde og se ud på det vand som de skulle sejle, og fortsætte deres eventyr på, det var en utrolig flot udsigt.
Mætte og i bedre humør, kørte vi til deres kamping plads, der blev læsset af,og sagt farvel og god tur.
Bjarke sagde også farvel! til Mariane, han skulle til job samtale i Århus mandag eftermiddag, så han tog med til Horsens, ved stationen sagde vi så farvel.
Vi kørte hjem efter en lang, anderledes og hyggelig dag.
pøj pøj med turen, vi følger jer.

Ingen kommentarer: